ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
BARTIN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • İDARİ YAPI
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCILARI
      • CEVDET AKYÜZ
      • EROL AKSOY
    • ŞUBE MÜDÜRLERİ
    • İLÇE MÜDÜRLERİ
    • AVUKAT
    • SİVİL SAVUNMA UZMANI
    • DÖNER SERMAYE
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    • İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
  • KALİTE STANDARDI
    • MİSYON - VİZYON
    • KALİTE POLİTİKASI
  • BİLGİ KAYNAKLARI
    • BRİFİNGLER
    • TARIM STRATEJİ BELGESİ
    • ÜRÜN DESENİ
    • TARIMSAL DESTEKLEMELER
    • ALO 174 GIDA HATTI
    • ALO 180 TİMER
    • KÜPE SORGULAMA
    • METEOROLOJİ
    • GÜBRELEME REHBERİ
  • FAALİYETLER
    • İL YAYIM PROGRAMI
    • ULUSAL BASINDA ÇİFTÇİLERİMİZ
    • ÇİFTÇİ EĞİTİM KURSLARI
  • YETİŞTİRİCİLİK BİLGİLERİ
    • BİTKİSEL ÜRETİM
    • HAYVANCILIK
    • BALIKÇILIK
    • TARIM TAKVİMİ
    • ÜRÜN ÇEŞİT KATALOĞU
  • BARTIN
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksBartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü

GIDA HİJYEN EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

19.3.2021 / Gösterim Saysı : 896 / Arşiv

​

Tarım ve Orman Bakanlığınca 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu kapsamında 17.12.2011 tarih ve 28145 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Gıda Hijyen Yönetmeliğini 21. Maddesi 1. fıkrasının (a) bendi "Gıda işletmecisi, Gıda işinde çalışan personelin yaptıkları işin gerektirdiği gıda hijyeni konularında kontrol edilmelerini ve bilgilendirilmelerini ve/veya eğitilmelerini sağlar" gereğince gıda işletmelerinde çalışan personellerin eğitimleri yapılmaktadır.


          Bu kapsamda Bartın Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ve Bartın Bakkallar ve Bayiler Odasının koordinasyonu ile 18.03.2021 tarihinde Bartın İl Kültür Turizm Müdürlüğü bünyesinde yer alan Kültür Merkezi salonunda gıda satış ve toplu tüketim faaliyeti gösteren işletmelerde çalışan personelden oluşan 100 katılımcıya eğitim düzenlendi. Eğitim sonunda katılımcılara Gıda Hijyen Eğitimi Katılım Belgesi verilecektir.

Eğitim toplantısında Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman TÜRKMEN , Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü personellerinden Gıda Mühendisi Celal UĞUZ ve Ziraat Yüksek Mühendisi Vildan GENÇER tarafından konu ile ilgili sunumlar yapıldı.

  
         Eğitimde hijyen ve sanitasyonla ilgili temel tanımlar, gıdalardaki zararlı maddeler, bulaşma ve bozulmalar, personel, işyeri ve ekipman hijyeni, temizlik ve dezenfeksiyon, fırınlarda hijyen ve sanitasyon, fırınlarda HACCP ve iyi hijyen uygulamaları, gıda infeksiyonu ve zehirlenmeleri, , el yıkama maske ve bone kullanımı, temizlik ve dezenfeksiyon maddelerinin kullanımı, koronavirüs tedbirleri hakkında bilgiler verildi.


Fotoğraf Galerisi (4)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.

Son Haberler

  • Uzman Eller Projesinin Sözleşmeleri İmzalandı
  • Bartın Valisi Sayın Nurtaç Arslan İl Müdürlüğü ...
  • Dünya Süt Günü Coşkuyla Kutalndı
  • Lider Çocuk Tarım Kampı Gerçekleştirildi
  • 20 Mayıs Dünya Arı Günü'nde Afet Bölgesine Ar ...
  • Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi 2 ...

Haber Arşiv

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

TARYAT

TARYAT

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

Dijital Tarım Pazarı

Dijital Tarım Pazarı

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi

İLETİŞİM

    Bartın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Bartın İl Müdürlüğü Gölbucağı Mah. 560. Sokak No:10 Merkez/BARTIN

  • Telefon : 0378 227 02 23

  • Faks : 0378 227 12 52

  • E-Posta : bartin@tarimorman.gov.tr

  • KEP : tarimormanbakanligi@hs01.kep.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​